Skip to main content
2015maart 2015

Afscheid Harry en Joke van der Wiel

By maart 5, 2015november 30th, 2016No Comments

Na afloop van de laatste voorstelling van de Houtumse Revue 2015 hebben Joke en Harrie van der Wiel met een knoop in hun maag aangekondigd hun werkzaamheden voor de Revue te willen stoppen.

Nu ze met hun werkzame leven zijn gestopt, hebben ze ervoor gekozen om terug te gaan naar hun roots in Brabant. En dat houdt uiteraard in dat dit niet meer te combineren zal zijn met hun vrijwilligerswerk voor de revue. We verliezen daarmee  2 trouwe supporters, die steeds bereid waren hun handen uit de mouwen te steken. Nooit hebben we tevergeefs een beroep op hen gedaan. Daarnaast waren ze ook altijd positief kritisch en ze hebben er zeker toe bijgedragen dat de revue geworden is zoals hij nu is.

Op de evaluatievergadering hebben we afscheid van hen genomen. Namens de vereniging ontvingen ze een blijvende herinnering, die zeker een mooi plaatsje zal krijgen in hun nieuwe huis in Brabant. Zo zullen ze nog vaak aan de revue denken.

Ze hebben aangegeven ons zeker te zullen missen. Met name de vele warme contacten zijn hun erg dierbaar geweest.  Zo lang hun gezondheid het toelaat, zullen ze onze voorstellingen ieder jaar blijven bezoeken.

Harrie en Joke, we zullen jullie node missen.

De Houtumse Revue

Author De Houtumse Revue

More posts by De Houtumse Revue