Skip to main content
2018januari 2018

35ste Revue “Hie Aaf” groot succes!

By februari 3, 2018No Comments

Op zaterdag 27 januari 2018 heeft de Houtumse Revue haar 35ste productie “Hie Aaf” afgesloten. Gemeenschapshuis de Aow Sjoal was voor de 5e keer tot de nok gevuld en het publiek werd weer getrakteerd op een fantastisch programma.
Basis vormden de 5 sketches, met als titels “Fitsemaeker”, “Gemeinsjapswerk”, “Blind date”, House make-over” en “Paaf Sjötterie”. Tussen de sketches door werd het publiek getrakteerd op een tweetal mooie potpourri’s, een hilarische buut van Tjeu Houben, een verrassende dansact en enkele korte sketches. Vooral de sketch “De waeg kwiet” (de blawwe, de greune en de roaje) maakte een verpletterende indruk.
Het geheel werd op uiterst deskundige en ludieke wijze aan elkaar gepraat door Ellen Schreuders en Koen Bothmer. Prachtige decors zorgden ervoor dat er ook visueel genoeg te genieten viel.
Met deze voorstelling heeft de Houtumse Revue een nieuwe weg ingeslagen. De reacties waren laaiend enthousiast. We mogen dan ook zonder meer terugkijken op een zeer geslaagde Revue. Het warme applaus van het publiek is toch de mooiste beloning die je kunt krijgen. Daar doen we het allemaal voor!
Het bestuur van de Houtumse Revue wil iedereen bedanken, die op wat voor manier dan ook, zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de revue van 2018.

De Houtumse Revue

Author De Houtumse Revue

More posts by De Houtumse Revue