Skip to main content
2023

38ste Revue alweer groot succes

By februari 7, 2023No Comments

38ste Revue “Houtem vrie” alweer een groot succes!

Op zaterdag 28 januari 2023 heeft de Houtumse Revue haar 38ste productie “Houtem vrie” afgesloten. Gemeenschapshuis de Aow Sjoal was voor de vierde keer tot de nok gevuld en het publiek werd weer getrakteerd op een fantastisch programma.
5 grote sketches vormden het hart van deze uitvoering.
Tussen de sketches door werd het publiek getrakteerd op enkele korte sketches, twee luisterliedjes, een mooie potpourri, een hilarische buut van Tjeu Houben en een verrassende dansact van de debuterende Teenage Girls, 4 jonge meiden uit ons eigen dorp.
Het geheel werd op uiterst deskundige en ludieke wijze aan elkaar gepraat door Tiny Lumens en Koen Bothmer. Prachtige decors en fraaie kleding zorgden ervoor dat er ook visueel genoeg te genieten viel.

De reacties waren laaiend enthousiast. We mogen dan ook zonder meer terugkijken op een zeer geslaagde Revue. Het warme applaus van het publiek is toch de mooiste beloning die je kunt krijgen. Daar doen we het allemaal voor!

Het bestuur van de Houtumse Revue wil iedereen bedanken, die op wat voor manier dan ook, zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de revue van 2023.

De Houtumse Revue

Author De Houtumse Revue

More posts by De Houtumse Revue