Skip to main content
2022

Gewijzigde begintijd Revue 2022

By november 8, 2021No Comments

Gezien de huidige sluitingstijd van de horeca om 24.00 uur willen we de voorstellingen op vrijdag en zaterdag van de Revue dit jaar om 19.00 uur beginnen. De starttijd van de zondag blijft gewoon op 18.00 uur staan. Hiermee is er na afloop nog ruim 1 uur voor een gezellig samen zijn. We hopen uiteraard dat dit u zich daardoor niet hoeft te laten weerhouden om naar onze mooie revue te komen kijken. De donderdag gaat nog niet in de voorverkoop. Mocht blijken dat de belangstelling voor onze revue groot genoeg is, en dat hopen we natuurlijk allemaal, dan zullen we alsnog een voorstelling op donderdag 27 januari inplannen.

Verder zullen wij u ook de gelegenheid geven om uw contactgegevens achter te laten bij de voorverkoop. Dit biedt ons namelijk de mogelijkheid om contact met u op te nemen, mocht de revue toch moeten worden afgelast.

We weten niet wat de overheidsregels zullen zijn in januari, maar voorlopig gaan we ervan uit dat de revue gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard zullen we de overheidsmaatregelen volgen. Dat kan betekenen dat wij, als dit nog verplicht is, de QR-code zullen controleren bij binnenkomst. Volg in ieder geval de berichtgeving op onze website en op Facebook.

Aan de spelers en zangers zal het in ieder geval niet liggen. Vol enthousiasme wordt er op dinsdag en zondag gerepeteerd en gezongen. De revue 2022 belooft dan ook weer prachtig te worden.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is zaterdag 4 december a.s. om 10.00 uur. Het gemeenschapshuis zal in verband met Covid-19 pas om 9.45 uur open gaan en niet eerder zoals gebruikelijk.

De voorstellingen zullen plaatsvinden op zaterdag 22 januari 19.00 uur, zondag 23 januari 18.00 uur, vrijdag 28 januari 19.00 uur, en zaterdag 29 januari 19.00 uur.

De Houtumse Revue

Author De Houtumse Revue

More posts by De Houtumse Revue