Skip to main content
2020januari

37ste Revue “Noait genóg” groot succes!

By januari 27, 2020No Comments

Op zaterdag 25 januari 2020 heeft de Houtumse Revue haar 37ste productie “Noait genóg” afgesloten. Gemeenschapshuis de Aow Sjoal was tot de nok gevuld en het publiek werd weer getrakteerd op een fantastisch programma.
Dit jaar was gekozen voor een meer dynamisch programma met veel sketches.
Tussen de sketches door werd het publiek getrakteerd op een mooie potpourri, een hilarische buut van Tjeu Houben en een verrassende dansact van Ladybird.
Het geheel werd op uiterst deskundige en ludieke wijze aan elkaar gepraat door Tiny Lumens en Koen Bothmer. Prachtige decors en fraaie kleding zorgden ervoor dat er ook visueel genoeg te genieten viel.

Met deze voorstelling heeft de Houtumse Revue een nieuwe weg ingeslagen. De reacties waren laaiend enthousiast. We mogen dan ook zonder meer terugkijken op een zeer geslaagde Revue. Het warme applaus van het publiek is toch de mooiste beloning die je kunt krijgen. Daar doen we het allemaal voor!

Het bestuur van de Houtumse Revue wil iedereen bedanken, die op wat voor manier dan ook, zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de revue van 2020.

De Houtumse Revue

Author De Houtumse Revue

More posts by De Houtumse Revue