Derde uitvoering in de maak
Holtumse revue groot succes


HOLTUM –


Het Holtumse Revuegezelschap heeft afgelopen zaterdag veel succes geoogst
tijdens de laatste van de twee uitvoeringen van de dialectrevue van
“Toen En Noe” die al weken voor de première waren uitverkocht. Het uit veertig leden bestaande gezelschap is opgericht op initiatief van J. Stoffels, P. Berkers en J. Stel. Het stel opereert onder auspiciën van de carnavalsvereniging ‘de
katers’.

Voor de muziek zorgde de katerkapel, het Kattekaor zong en voor de conferences tekenden Frits Stoffels voor ‘toen’ en John Stoffels voor ‘noe’. Het decor was verzorgd door mevrouw Berkers en Jos Pieters en bestond uit een achterwand met een schilderij van de kerk en een gedeelte van de Martinusstraat. Tijdens de revue werd ook de nieuwe prins carnaval van de katers uitgeroepen in de persoon van Mathieu Dreissen die als Thias I de katers zal regeren.

Gezien de overweldigende belangstelling is inmiddels besloten een derde uitvoering te verzorgen op zondag 30 januari in het gemeenschapshuis om 19.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dreissen Martinusstraat 7 en Esser Martensweg 7. De resterende kaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal vanaf 18.00 uur.