www.dehoutumse-revue.nl
De site van Theatergezèlsjap De Houtumse Revue


Hoe ziet de website eruit?
Bij het woord revue, denken veel mensen in deze regio natuurlijk meteen aan de Zittesje Revuu. Alom bekend en veelbezocht. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat in de kleinere plaatsen rondom Sittard op dat gebied ook vanalles gebeurt. En dat het niveau vaak niet eens onder doet voo dat van grote broer Sittard.Zo bespraken wij recent in deze kolom de website van de Zittesje Revuu. Waarna wij vervolgens getipt werden over de site van de revue in Holtum.
En om maar meteen met de deur in huis te vallen: die ziet er tip-top uit. Sinds 1 oktober is de site in de lucht. Meteen al op de eerste pagina knallen de bewegende letters je beeldscherm in. Er beweegt sowieso veel op de site: steeds wisselende foto’s, luchtbellen die door het beeld bubbelen en tekstmededelingen die voortdurend boven in het scherm verschijnen. Maar er is ook informatie, bijvoorbeeld over de voorgaande edities van de revue. Jammer is dat er geen foto’s te zien zijn van die voorstellingen. Wel zijn er foto’s van repetities voor de aanstaande revue begin volgend jaar.

Voor wie is de site interessant?
Voor mensen uit Holtum natuurlijk die al even wat voorpret willen beleven aan de aanstaande voorstellingen.

Hoe actueel is de site?
De site is hagelnieuw en dus ook geheel actueel

Conclusie?
Een aantrekkelijke website, die de komende tijd waarschijnlijk nog verder uitgebouwd zal worden. Daarbij zal zeker gedacht moeten worden aan het toevoegen van foto’s van voorgaande voorstellingen.