Holtumse revue draait op volle toeren


HOLTUM- Sinds enkele maanden draait het theatergezelschap “De Houtumse Revue” weer op volle toeren. Er wordt druk gerepeteerd voor de uitvoeringen welke gepland zijn begin januari 2005.

De nieuwe productie is getiteld: “Wat Noe Weer!!“ en zal de bezoekers zeer zeker een afwisselende avond bezorgen,  ze zullen zich daarom ook tijdens de uitvoeringen vaak afvragen; ”wat komt er nu weer”.

Er zullen 5 sketches te zien zijn welke voor de broodnodige variatie zullen zorgen.
De sketches spelen zich onder andere af op de volgende locaties: een huiskamer, een winkel in de uitverkoop, een praktijkruimte van een psychiater, een slaapkamer, een danszaal etc. Onderwerpen als chatten, wiet telen, uitverkoop-perikelen en nog veel meer zaken zullen de revue passeren.

Nieuw in de revue “Wat Noe Weer!!” is een mini musical die de bezoekers meeneemt naar de 60er jaren en is getiteld: “Let’s dance”. De teksten zijn geschreven door Anita Coenen en de liedjes zijn gemaakt door Jacques Stel. Aan de musical werken ca. 40 leden mee. Ook nieuw is het optreden van een nieuwe dansgroep van een zevental flitsende jonge dames welke onder de fanatieke begeleiding staan van Jolanda Bouwmeester.

Terwijl achter de coulissen keihard wordt gewerkt aan de vele bühne-opstellingen en accessoires zijn de dames van de naaigroep druk bezig met het nemen van de maten van de kostuums. Iedere dag laten ze hun naaimachines snorren om het geheel straks tot een afgewerkt geheel te laten uitzien.
Ook de sponsorgroep is bezig met het vinden van de broodnodige sponsoren om de grote financiële kosten die met deze jaarlijkse productie gemoeid zijn te dekken. Overigens; donderdagavond 20 januari 2005 wordt er ook weer een sponsoravond gegeven. De regie van het geheel is weer in handen van Frans Veugen, die ervoor zal zorgen dat evenals het vorig jaar er perfecte uitvoeringen te zien zullen zijn op:

– zaterdag 15 januari 2005 Première aanvang 20:00u
– zondag 16 januari 2005 2e uitvoering
(matinee)
aanvang 18:00u
– donderdag 20 januari 2005 3e uitvoering aanvang 20:00u
– vrijdag 21 januari 2005 4e uitvoering aanvang 20:00u
– zaterdag 22 januari 2005 5e uitvoering aanvang 20:00u

 

Voorverkoop: 11 december 2004 in Gemeenschapshuis “de auw sjoal” te Holtum van 13.00 tot 14.30 uur, daarna zijn de kaarten verkrijgbaar bij zuivelhuis Bokken.

Voor meer informatie: zie ook onze nieuwe website: www.dehoutumse-revue.nl