Holtum ‘Bekiek Ut Mèr’


HOLTUM – ‘Bekiek Ut Mèr’ is de nieuwe titel van het theatergezelschap “De Houtumse Revue”. Er wordt momenteel druk gerepeteerd voor de uitvoeringen welke gepland zijn eind januari 2006.

De nieuwe productie: ‘Bekiek Ut Mèr’ zal de bezoekers voor de 23e keer een afwisselende avond bezorgen.

Er zullen weer 5 sketches te zien zijn welke voor de broodnodige variatie zullen zorgen. De sketches spelen zich onder andere af op de volgende locaties: Gemeentehuis, Gemeenschapshuis, een kantoor van een snackbedrijf, in de keuken van een restaurant, woonkamer, etc. Onderwerpen als solliciteren, trouwen, koffietafel, erfenis en nog veel meer zaken zullen de revue passeren.

Ook is er weer in de revue 2006 ‘Bekiek Ut Mer’ een mini musical opgenomen die de bezoekers meeneemt naar de 50er jaren en is getiteld: “Opa vertelt”. De teksten van de liedjes zijn zoals van ouds geschreven door Jacques Stel. Aan de musical werken ca. 30 leden mee.

Tevens is er een optreden van de dansgroep “Ladybird” bestaande uit een zevental flitsende jonge dames, welke onder de fanatieke leiding staan van Jolanda Bouwmeester.

De nostalgie zal niet ontbreken in de Houtumse Revue. Het nostalgisch liedje wordt gezongen over de mooie maar ook de minder mooie facetten van ons Limburg.

Terwijl achter de coulissen keihard wordt gewerkt aan de vele bühne-opstellingen en accessoires zijn de dames van de naaigroep druk bezig met het nemen van de maten van de kostuums. Iedere dag laten ze hun naaimachines snorren om het geheel straks tot een afgewerkt geheel te laten uitzien.

Ook de sponsorgroep is bezig met het vinden van de broodnodige sponsoren om de grote financiële kosten die met deze jaarlijkse productie gemoeid zijn te dekken.
Overigens; donderdagavond 26 januari 2006 wordt er ook weer een sponsoravond georganiseerd.

Nieuw is dat de muzikale leiding van deze revue in handen is gegeven van Pierre Lebon uit Sittard.

De regie van het geheel is weer in handen van Frans Veugen ,die ervoor zal zorgen dat evenals het vorig jaar er perfecte uitvoeringen te zien zullen zijn op:

– zaterdag 21 januari 2006 Première Aanvang 20:00u
– zondag 22 januari 2006 2e uitvoering (matinee) Aanvang 18:00u
– donderdag 26 januari 2006 3e uitvoering Aanvang 20:00u
– vrijdag 27 januari 2006 4e uitvoering Aanvang 20:00u
– zaterdag 28 januari 2006 5e uitvoering Aanvang 20:00u

 

Voorverkoop:10 december 2005 in Gemeenschapshuis “de auw sjoal” te Holtum van 10.00 tot 12.00 uur, daarna zijn de kaarten verkrijgbaar bij zuivelhuis Bokken.
Noteer deze data alvast in uw agenda’s, het zal de moeite waard zijn!!!!

Voor meer informatie: zie ook onze nieuwe website: www.dehoutumse-revue.nl