Holtum in de ban van “Club La Revue”


HOLTUM –

Op dinsdag 13 December j.l. ging de voorverkoop van start voor de 12e Houtumse Revue, die de fraaie naam “Club La Revue” zal dragen.  Deze revue zal in meerdere opzichten uniek zijn. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal deze revue één doorlopend geheel worden. Waren het eerder de sketches die, afgewisseld met liedjes aan elkaar gepraat werden. Deze keer worden het sketches die allemaal iets met elkaar te maken hebben, natuurlijk ook afgewisseld met liedjes en dans, echter allemaal passend bij het thema, dat het theater gebeuren in de breedste zin des woords omvat.

De toeschouwer wordt ontvangen in de “nachtclub” met de naam “Club La Revue”, alwaar hij genietend van live zang en pianospel, een drankje kan nuttigen tot de voorstelling begint en de eigenaar van “Club La Revue” zijn gasten welkom heet en vertelt en laat zien hoe en waarom deze Revue plaatsvindt in theatersfeer. De toeschouwer kan, gezeten op speciaal voor dit doel gebouwde tribune (uniek voor de verre omgeving) genieten van twee trimmende politieagenten die uiteindelijk via een Belgische kroeg en heel veel belevenissen, belanden op het podium van “Club La Revue”, om als pseudo – chippendales een show weg te geven, waarvoor heel het vrouwelijk deel van het land van Swentibold en ver daarbuiten uit de bol gaat.

Speciaal voor deze show zijn zowel toneelknechten als belichtingsmensen, floormanager en orkestleden in het nieuw gestoken. Een prestatie van formaat van de naaiploeg van de Houtumse Revue.

De decors en attributen zullen zoals altijd van ongeëvenaarde kwaliteit zijn, Hub Sanders en zijn technici zijn reeds maanden aan het werk om de naam van de Houtumse Revue op dit gebied hoog te houden.

Onder leiding van John Wauben studeert het Houtumse Revuekoor: weer prachtige liedjes in, die ongetwijfeld de toeschouwer weer geheel in de ban van de muziek zullen brengen. We hoeven maar te refereren aan de geweldige bevrijdingspotpourri die het koor vorig seizoen op menig plaatsen uitvoerde en waarmee het menige zaal, hoe druk ook, volledig stil kreeg.

De Holtummers zijn erin geslaagd om de veelbelovende zangeres Ingrid Meyers uit Stein te strikken als nachtclubzangeres. Onder de bezielende leiding van Laurens Heydendael studeert het revue orkest de muzikale omlijsting in.Natuurlijk ontbreekt
Tjeu Houben niet. De Houtumse Revue waarvan Toine Mertens de regie in zijn
vakbekwame hand heeft is geschreven door het al jaren succesvol opererend team
bestaand uit: Annie Kerstjens, Leny Keularts, Tiny Smeets en Jacques Stel.

Kaarten voor de uitvoeringen op 28 en 29 januari en 2, 3 en 4 februari 1995 zijn verkrijgbaar à f.10,- bij Zuivelhuis Bokken Kleine Dries 9 en bij Rijwielhandel W. Esser en Zn. Martensweg 7 beide te Holtum.

Aanvang voorstelling om 20.00 uur. Zaal open 19.15 uur.

Tot Ziens in “Club La Revue”